Wesse perustettiin vuonna 2009 kunnioituksesta ja arvostuksesta tuotesuunnittelua, luonnollisia materiaaleja, terveellistä ja puhdasta elinympäristöä kohtaan. Tavoitteenamme on tukea ekologista ajatustapaa tarjoamalla korkealaatuisia, ympäristöä säästäviä, luonnollisista materiaaleista valmistettuja ja luonnonmukaisesti viimeisteltyjä sisustuselementtejä.

Pyrkiessämme säilyttämään arvoja, joita luonto ja luonnonpuu meille tarjoavat, suunnittelemme ja valmistamme kalusteita eri puulajeista. Puuta on käytetty perinteisenä ja arvokkaana kotien ja sisustuselementtien rakennusmateriaalina jo vuosisatojen ajan.

Käytämme Wessen muotoilemissa tuotteissa puuta antamaan niille luonnollisen ilmeen. Otamme huomioon elinympäristön puhtauden ja turvallisuuden, joten käytämme ainoastaan täysin luonnonmukaisia maaleja, vahoja ja öljyjä. Luonnollisen raaka-aineen ja viimeistelyn ansiosta autamme teitä luomaan turvallisen asuinympäristön, jossa ei ole työstetyistä materiaaleista haihtuvia myrkyllisiä yhdisteitä ja epämiellyttävää hajua.

Olemme rakentaneet kaikki tuotantovaiheemme minimoimalla luonnolle aiheutuvat vahingot. Tuotannossa ja viimeistelyssä panostamme paikallisiin raaka-aineisiin ja virolaisiin pientuottajiin. Uskomme virolaiseen muotoiluun ja yritystoiminnan kestävään kehitykseen ja uskomme sen saavan jalansijan sekä Skandinaviassa että muualla Euroopassa. Nykyaikaisten ja ympäristöä säästävien tuotteiden ansiosta on mahdollista rakentaa turvallinen, yksilöllinen ja miellyttävä asuinympäristö.

Puu on ollut perinteinen rakennusmateriaali, jota on käytetty kodin ja siihen kuuluvien esineiden valmistamiseen. Luonnonpuuta käytettiin alun perin olosuhteiden pakosta, sillä teollisesti käsiteltynä se oli kallista tai sitä ei ollut yksinkertaisesti teknisesti mahdollista valmistaa. Puutuotteet ovat olleet siitä lähtien kodin ilmeen luojia, olivatpa kyseessä huonekalut tai muut puusta valmistetut yksityiskohdat.